By Marta, July 30, 2007

Comments:

Posted by: dusan on July 31, 2007, 10:23 a.m.

Comment: Ahoj Marta, pekný príspevok ! BTW aj Bratislava uz má svoju beach na ktorej sa podobne ako na tej vasej nedá kúpat. Len tu este nevznikla tradícia festivalu lebo beach je fungl nová a na konci leta skoncí...

Posted by: Vlado on July 31, 2007, 12:58 p.m.

Comment: A mňa nikto nepochvali :-) :-) :-) :-) :-) Na druhej strane nieje začo, ja vyrábam videa ale sa mi zatial nepáčia, ale keď budú tak to bude aj so zvukom, ale bohužial bez vône, možno našťastie :-) :-) Čo sa týka kúpania stačí prejst zhruba 200m na juh a môžeš si močiť labky alebo aj čo len chceš :-) :-) :-), ale hudba tam nieje :-) aj ked možno šum vody je dobrou terapiou, však sám uvidíš :-)

Posted by: marta on Aug. 4, 2007, 8:57 p.m.

Comment: Dušan, ja vážne neviem, odkiaľ máš informáciu, že na našej Beach sa nedá kúpať. Pravda je taká, že sa nedalo, ale pred troma rokmi sa ukázalo /ja viem, enviromentalisti mi nebudú veriť, ale je to fakt/ že voda v našom Lake Ontario je veľmi dobrá a tak sa tam už tri letá čľapká a plahočí všetko, čo nie je zmrznuté ako ja. No a samozrejme /aj keď sú tam záchranári, zo Slovenska známi ako plážoví inžinieri, ale už aj inžinierky/, pláva tam všetko, čo vie. To nie je môj prípad ako je všeobecne známe, čiže ja sa prechádzam po brehu, voda mi nohy omýva. Občas simulujem, že dozerám na niektoré dieťa, ale najčastejšie len tak chodím, sediaci s nohami v jazere mi uhýbajú a tak vyplytváme kopu úsmevov, alebo si hádžem žabky. Fotodokumentáciu pošlem najbližšie, lebo ako vieme, lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Na druhej strane je predpoklad, že sa neutopím a môžem sa tešiť na budúci máj, teda na Tvoju a Taninu návštevu.

Sorry, comments are closed for this item.