By Marta, January 31, 2012

Click an image to begin:

Comments:

Posted by: Jozef Rozbora on Feb. 3, 2012, 7:50 a.m.

Comment: Vlado, sú to skutočne " valiace sa kamene " ? Inak ten Tvoj základný postoj je hodný profíka golfistu pri patovaní...

Posted by: Božena on Feb. 3, 2012, 11:26 a.m.

Comment: Kurnik, to je ale sranda. Minulý týždeň sme boli na výstave Gastro a tam ma kamoška zoznámila s kočkou, ktorá hrá curling. Pozvala nás, aby sme sa prišli pozrieť na jej hru a že im chýba jedna do partie. Prišla som domov a začala som to vykladať synovi a za nič na svete som si nevedela spomenuť na pomenovanie tohto športu. Začala som tápať od boilingu , no skrátka nedošlo mi. No a ešte som si myslela že tento šport, je pôvodom zo Škótska. Dnes už viem, že pochádza z Canady, no a kedˇ to tebe ide možno to pôjde aj mne, normálne sa teším.

Posted by: Božena on Feb. 3, 2012, 11:48 a.m.

Comment: asi ma nezoberú, lebo ani si neviem prečítať, že je to curlig, no čo už, cudzie slová sú pre mňa španielska dedina a kedˇje to slovo ešte v angličtine. Ale aspoň môžem dodať, že sa kamoška smiala, že čo je to za šport, kedˇtam len zametajú pred guľou a ja som si spomenula na olimpiádu ako som sledovala, kedˇ bojovali ženy o zlato a aké to bolo zaujímavé.

Posted by: valery on Feb. 3, 2012, 12:26 p.m.

Comment: Vlado, tuším sa z Teba "na staré kolená" stáva všestranný športovec

Posted by: Božena on Feb. 3, 2012, 1:01 p.m.

Comment: do tretice sa musím opravovať, lebo v oravskom slengu sa Olympiáda píše z mäkkým i.

Sorry, comments are closed for this item.