Ako bez internetu?

By Vlado

November 17, 2015

Ale celkom dobre, aj keď som ako bez ruky. Ale na druhej strane stiham porobiť to čo sa už chystám dlhšie ale nikdy som na to nemal čas, respektíve ak nejalý čas aj zvýšil tak som bol tak unavený, či lenivý, že ... proste čakalo to na svoju príležitosť.

Štvtrok 12. novembra 2015 prebiehal ako obvykle, čo to som naštudovaval, čo to som kotroloval ako idú obchody, ako sa držia ceny ako je to s mojími servrami, čo to skúšam aj nové aj keď stále sa na to len pripravujem, lebo stále sa objavujú chyby či nedorobky na mojich stránkach, proste bežný deň ako každý iný.

Odrazu mi vyskočilo na jednom políčku čudné číslo, hneď som si spomenul, že na túto website nechodiť. tam sa často dejú čudné veci, ale už bolo neskoro zistil som, že som stratil prístup na internet.

Moje čiastočné klasické vzdelanie mi hneď povedalo, ze potom neznamená preto, ale ľahšie mi od toho nebolo, aj keď veľkej panike som nepodliehal, lebo s mojím providerom na občasné krátke výpadky som zvyknutý. Nonižeby iný nemali výpadky, ale mal som takú lacnejšiu spoločnosť a dokonca aj s menším výkonom, lebo načo platiť viac, ak viac aj tak nemáš Smile-tpvgames.gif. Po dvoch hodinách, zhruba, som už začal byť nespokojný askúšal som zavolať na technickú pomoc. Nuž skúšal som, stále mi hlásili, že čosi je kdesi a vlastne všade. Asi po polhodine čakania som to vzdal, neskôr som to súšal častejšie ale asi po hodine čakania som to zase vzdal. Prišiel piatok, internet nikde. Tak som si povedal , že už teraz sa nevzdám a asi po 12 pooobede sa mi dostalo aj odpovede. Lepšie by bolo, keby to stále nedvíhali. V konečnom dôsledku som pochopil, prečo sú stále zaneprázdnení Milá pani či slečna sa ma milo ujala a začal sa kolotoč aké svetielka svietia, a keď odpojim taký kabel aké svietia teraz a akeď odpojím iný a zapoj a odpoj a reštartni a resetni a ..... Mal som toho dosť tak som sa opýtal či vidí ten modem, keď už toľko cvičím, odpoveďou mi bolo, že mám napísať akysi príkaz nuž vyspelovala napísal som a hovorím, že taký príkaz nemám, nech mi povie čo mám urobiť a ja skúsim príkaz ktorý tomu bude vyhovovať, mohol som si aj ušetriť.

Ako ubiehal čas , a pokračovalo cvičenie, tak som mal čím ďalej tým silnejší pocit, že milý suport už dávno zabudol aký problem sa rieši.

Finále je blízko, keď som po x raze odpojíl všetký kable od modemu a opýtal som čo ďalej tak mi povealda, že späť, trochu som ostal zaskočený, čo konkrétne späť, na to mi bolo povedané, že mam si zaobstarať iný teleféon, lebo jej nerozumiem.

Vzhľadom na moju nie vždy priateľskú povahu som sa skúsil krotiť a vrátiť siruáciu do realu, asi po treťom pokuse som to vzdal, poďakoval som sa za pomoc a povedal, že modem, je stále kvalitne odpojený a škoda je nevyužiť túto príležitosť a ide on do smetí a samozrejme takýto internet nepotrebujem, keďže mám ho len faktúre ale nie doma pri počítači a celý servis od daného providera som zrušil.

No ale to situáciu nijako nevyriešilo, lebo internet stále nemáme.

Ale prišiel aj utorok a s ním aj internet Smile-tpvgames.gif



← newer | older →

Comments:

Posted by: marta on Nov. 23, 2015, 2:12 a.m.

Comment: Nuž biedne. Najprv som si myslela, že mňa sa to až tak veľmi nedotýka, ale...Po troch dňoch bez spojenia som toho mala naozaj dosť. V utorok, kedy nám prišli namontovať iný internet som už bola celkom bez nervov. Naivne som si myslela, že prídu ráno, ale hodiny ubiehali, a moja nervozita sa stupňovala. Krátko pred obedom dotyčný servisný pracovník prišiel a okolo jednej popoludní sme už boli znova v civilizacii

Posted by: Julo on Nov. 23, 2015, 10:42 a.m.

Comment: Hm, hm, hm - a to aj skúsení harcovníci mávajú problémy s týmito civilizačnými vymoženosťami. Ja som si myslel, že to iba ja som taký nešika, ale ospravedlňoval som sa skutočnosťou, že som na tento vlak modernosti naskočil vo svojom staroveku. Osobný starovek je podľa mojej mienky voľačo celkom opačné ako ten v dejepise, čím dlhšie trvá, tým je starovekejší. Pozdravujem a želám veľa príjemných zážitkov v spoločnosti pani Zimy. Julo z Bratislav

Sorry, comments are closed for this item.

Thanks for reading.

"Если Вы питаетесь правильно, то лекарства Вам не нужны. А если Вы питаетесь неправильно, то лекарства Вам не помогут" (древняя ведическая мудрость)

"Если Вы питаетесь правильно, то лекарства Вам не нужны. А если Вы питаетесь неправильно, то лекарства Вам не помогут" (древняя ведическая мудрость)


Powered by GNU, retro-style

Powered by GNU

Weblog Archives

Recent Features

Recent Videos

Recent Photos Gallery

Most Viewed Blog

Links

  • Lauren A. Colby
  • Not f'd — you won't find me on Facebook
  • ANTI-STATE•ANTI-WAR•PRO-MARKET
  • Môj veréjny mediagoblin
  • Kniha vitazstvo nad rakovinou
  • English to Slovak Slovak to English (certified)
  • Video vitazstvo nad rakovinou
  • gentoo.org
  • Made with Django.
  • Go To Project Gutenberg
  • Stanislaw Lem
  • Slashdot
  • [FSF Associate Member]
  • Weather
  • http://www.iherb.com
  • Mastodon