By Marta, December 10, 2008

Comments:

Posted by: Valika on Dec. 12, 2008, 8:26 a.m.

Comment: Ahojte rodinka, takze ste predsa absolvovali Kubu? Fotky su uzasne a vase zazitky asi este uzastnejsie. A co alergia? Vyhybal sa ti vsetok hmyz?

Posted by: Stano on Dec. 12, 2008, 9:02 a.m.

Comment: ...hej, ale prečo je na fotkách len Vlado? Prečo tam nie je aj Marta???:)* inak fotky zaujímavé...

Posted by: Vlado on Dec. 12, 2008, 4:19 p.m.

Comment: Správna pripomienka. Aj keď je vidieť na niektorých obrázkoch, že Vlado drží v ruke video kameru, čiže na videu bude len Marta. :) :) Bohužiaľ je trochu náročnejšie spracovať video ako foto, za čo sa pochopiteľne ospravedlňujem

Posted by: Dušan on Dec. 12, 2008, 4:50 p.m.

Comment: Pekná pláž! A aké boli teploty vzduchu a vody?

Posted by: Vlado on Dec. 12, 2008, 5:29 p.m.

Comment: Nuž mrzí ma nemám podrobné a presné záznamy, možno Marta ano. Vzduch nepresiahlo cez deň 28 celsia, a voda bola teplá aj keď nie ako ........ Ľahol si si a ono ťa proste uhajdolo k spánku. Zo začiatku som mal problém s plávaním lebo som stále mal buď ruky alebo nohy v lufte alebo mi vytlačilo zadok z vody, ale som si zvykol. Netušil som, že Atlantik vie byť tak príjemný.

Posted by: Marta on Dec. 12, 2008, 6:26 p.m.

Comment: Ešte som nezvládla aj fotografovanie seba, a vlastne ma to ani nenapadlo. Takže na fotkách chýbam a na videu bude chýbať Vlado, lebo opäť raz som sa ešte nenaučila robiť s videokamerou. Vlado sa snažil ma to naučiť, lenže pláž bola taká úžasná a piesok taký jemný, že som vyučovanie stále odmietala a chodila a chodila, zbierala zaujímavé mušle a pozerala na Atlantic. Ale raz som sa aj namočila celá.

Sorry, comments are closed for this item.